Aktualno

Avgusta pričenjamo z vpisom v otroški abonma Jurček za sezono 2013/2014

Vpis v abonma se pričenja v ponedeljek, 5. avgusta.

 

Mladinski center Šentjur obvešča otroke in starše, da bomo v ponedeljek, 5. avgusta pričeli z vpisom v otroški abonma Jurček za sezono 2013/2014. Predstave v okviru otroškega abonmaja so primerne za otroke od 4. leta dalje.

 

 

 

 

 

 

 

Letos uvajamo dve novosti oziroma spremembi:

  • Predstave se iz sobotnega popoldanskega selijo na dopoldanski termin.
  • Odslej se sedežni red za vsako sezono oblikuje na novo.

 

Prodaja abonmajev se pričenja v ponedeljek, 5. avgusta in bo potekala do petka, 11. oktobra. Vpis in nakup abonmajev poteka od ponedeljka do petka, od 9. do 15. ure, ob sredah do 17. ure, na Mladinskem centru Šentjur, Mestni trg 2 (stavba Podjetniškega inkubatorja, II. nadstropje). V primeru, da v tem času ne morete kupiti kart, se lahko za izreden termin dogovorite po telefonu 03/747-18-01. Hkrati obveščamo, da se bo odslej za vsako sezono oblikoval nov sedežni red za imetnike abonmajev. Ob tem še naznanjamo, da se predstave iz sobotnega popoldneva premikajo na 10. uro dopoldne. Cena abonmaja za štiri predstave je 14 evrov, cena je na sedež – otrok lahko sedi staršu ali skrbniku na kolenih. Cena vstopnice za posamezno predstavo znaša 4 evre na sedež.

 

 

Cena abonmaja, na sedež, znaša 14 evrov. Abonma (sedež) lahko rezervirate po telefonu 03/747-18-01.

 

V novi sezoni bodo štiri predstave. Oktobra se boste smejali ob prigodah pingvinčka Perka, ki se uči prometnih predpisov v predstavi Tri kepice prometa v izvedbi Gledališča Ku-Kuc. Duhec Puhec bo novembra poskušal poredne otroke naučiti olike in prijaznosti. Predstava Duhec Puhec v izvedbi Talije, ustvarjalni laboratorij, bo novembra. Januarja bo v kulturnem domu pričaral otrokom nasmeh na obraze čisto pravi čarodej Jože. Zadnjo predstavo pripravljajo mladi iz mladinske gledališke skupine Odrenček.

 

 

 

03/747-18-01 ali mladi@ra-kozjansko.si

 

Nazaj

Zadnje objavljeno

Aktualno Predavanje v Aktivatorju - Kako se izogniti in spopasti z nevarnostmi

Kako se izogniti in spopasti z nevarnostmi

Pridi v četrtek, 19. september 2024 ob 18.30 v Aktivator na predavanje ...

Mladinski inkubator Si želiš na mednarodno usposabljanje na Madžarsko?

Mednarodno usposabljanje v tujini - Futurepreneurs

Slovenski partner Erasmus+ projekta Futurenterprenuers MCDD išče 2 ...

Dogodki za mlade

SHIFT + A