Aktualno

Avgusta pričenjamo z vpisom v otroški abonma Jurček za sezono 2012/2013

Mladinski center Šentjur obvešča otroke in starše, abonente pretekle sezone, da bomo v sredo, 1. avgusta, pričeli z vpisom v otroški abonma Jurček za sezono 2012/2013. Predstave v okviru otroškega abonmaja so primerne za otroke od 4. leta dalje. Tisti, ki bi želeli podaljšati svoj abonma in obdržati svoj sedež, lahko to storite do petka, 7. septembra. Od ponedeljka, 10. septembra, do petka, 5. oktobra, bo potekal vpis za nove abonente. 

 

 

 

Vpis za stare abonente bo potekal od 1. avgusta, do 7. septembra. Vpis za nove abonente bo potekal od 10. septembra do 5. oktobra.

 

Vpis v abonma in nakup vstopnic poteka od ponedeljka do petka, od 9. do 13. ure, ob četrtkih do 16. ure, na Mladinskem centru Šentjur, Mestni trg 2 (Podjetniški inkubator Šentjur, II. nadstropje). V primeru, da v tem času ne morete kupiti kart, se lahko za izreden termin dogovorite po telefonu 03/747-18-01. Cena abonmaja za štiri predstave je 14 evrov, cena je na sedež, torej lahko otrok sedi staršu ali skrbniku na kolenih. Cena vstopnice za posamezno predstavo znaša 4 evre.

 

 

 

Cena abonmaja, na sedež, za štiri predstave je 14 evrov. Cena vstopnice za posamezno predstavo znaša 4 evre.

 

Nova sezona bo postregla s štirimi predstavami. Oktobra se bomo zabavali ob prigodah  Pika Poke v predstavi Mineštralala, v izvedbi Gledališča Kuc-Ku. Trije pujski, v izvedbi Lutkovnega gledališča Fru-Fru, nas bodo obiskali novembra. Januarsko predstavo, ob podpori mladinskega centra, pripravljajo mladi iz mladinske gledališke skupine Odrenček. Ali sta šlampasti dihur in urejeni pav res soseda in pol, bomo v istoimenski predstavi v izvedbi Gledališča Kuc-Ku, izvedeli marca prihodnje leto.

 

                                        .

 

 

03/747-18-01 ali mladi@ra-kozjansko.si 

 

Nazaj
Tudi letos eno predstavo pripravljajo v mladinski gledališki skupini.

Tudi letos eno predstavo pripravljajo v mladinski gledališki skupini.

Zadnje objavljeno

Mladinski inkubator Si želiš pridobiti delovne izkušnje v EU?

Pridobi si delovne izkušenje v drugih državah EU

Zgrabi priložnost in se vključi v iniciativo ALMA. To je program ...

Mladinski inkubator Si želiš povečati možnosti pripravništva?

RIS-Internship vabi na dogodek o možnosti pripravništva

RIS-Internship je projekt, ki povezuje študente z gostiteljskimi ...

Dogodki za mlade

SHIFT + A