Aktualno

Naokrog po občini Šentjur

Tudi letošnje poletje smo na Mladinskem centru Šentjur poskrbeli, da smo otrokom in mladini polepšali vsaj en del počitnic.

V prvem delu poletja, med 11. 7. in 19. 7. 2023 smo se odpravili po krajevnih skupnostih naše občine z namenom, da popestrimo dopoldne tam živečim otrokom. Letos smo se ustavili v Dobrini, Dramljah in Dolgi Gori, kjer smo preživeli v vsaki krajevni skupnosti dva dni ob druženju z otroki ter igranju družabnih in skupinskih iger. Nad obiskom aktivnosti smo bili zelo zadovoljni.

Za malo starejše so naši animatorju v Aktivatorju v Šentjurju pripravili Mehiški večer (Fotke) . Za začetek smo spoznavali znamenitosti in posebnosti države v kratki predstavitvi, sledilo je igranje tradicionalnih mehiških družabnih iger, na koncu pa uživali ob mehiških dobrotah.

Pripravo in izvedbo projekta so to leto prevzeli mladi, ki so se prijavili na razpis Šentjur, mene maš! Pod našim budnim očesom so se lahko preizkusili kot samostojni animatorji pri delu z otroki ter mladimi in tako pridobili super delovno izkušnjo.

 

Povezava do fotogalerije: https://www.mladi-sentjur.si/Fotoutrinki/; Dobrina; Dramlje; Dolga Gora

 

Projekt je financirala Občina Šentjur.

 

Financira Občina Šentjur

 

Nazaj

Zadnje objavljeno

Mladinski inkubator Pridruži se spletni delavnici

Delavnica o občutku strahu

Društvo Svetovalni svet vabi na delavnico o občutku strahu, ki bo ...

Razpisi in natečaji Javni poziv za izbor kulturnih projektov

Dogodki za mlade

SHIFT + A