Aktualno

Napovednik poletnih počitniških aktivnosti

Tako kot vsa leta do sedaj tudi letos pripravljamo projekt "Šentjur, mene maš!". Projekt je namenjen mladim občanom in občankam občine Šentjur za pridobivanje delovnih izkušenj z opravljanjem počitniškega dela v lokalni skupnosti pri katerem od javnih zavodov iz občine Šentjur.

 

Poletne aktivnosti na Mladinskem centru pričenjamo 15. julija z obhodom po krajevnih skupnostih. Obhod bo potekal do 20. julija. V tem tednu bomo obiskali različne krajevne skupnosti, kjer bo v dopoldanskih urah pripravljen program za osnovnošolce. Skupaj se bomo zabavali z različnimi timskimi in namiznimi igrami in kot vsako leto preživeli skupaj nekaj zabavnih uric.

 

Počitniški teden za najstnike bomo otvorili z 22. julijem, aktivnosti pa bodo potekale vsak dan v dopoldanskem času. Delavnice bodo pripravljene na način, da bodo mladi spletli nova poznanstva ter prijateljske vezi in da bodo počitniško dogajanje preživeli na kvaliteten način.

 

Kasneje, od 31. julija do 2. avgusta bo potekal tabor Pri kulturni pip'ci. Tridnevni tabor je zasnovan z željo, da se mladostniki odmaknejo od telefonov k naravi in tri dni preživijo v dobri družbi.

 

Zadnji počitniški teden za najstnike bo potekal od 5. avgusta do 9. avgusta. Oba počitniška tedna bosta izvedena v Aktivatorju in nekaterih drugih lokacijah. Kot vsako leto nas čaka pester program v obeh terminih.

 

Spremljajte Mladinski center Šentjur na spletnih platformah in kmalu razkrijemo podrobnosti poletnega dogajanja. V vmesenem času do odprt tudi Aktivator, pripravljamo pa še nekaj enodnevnih »bombončkov«, ki jih ne gre zamuditi.

 

Več informacij:

Mladinski center Šentjur
03 747 18 01 ali ines@mladi-sentjur.si

Nazaj
Napovednik za poletje 2024 z Mladinskim centrom

Napovednik za poletje 2024 z Mladinskim centrom

Pripravljen bogat program

Pripravljen bogat program

Spremljaj nas za več informacij in prijave

Spremljaj nas za več informacij in prijave

Čaka nas zabavno poletje

Čaka nas zabavno poletje

Zadnje objavljeno

Mladinski inkubator Želiš prepoznati lažne novice? Prijavi se na izmenjavo.

Te zanima kako prepoznati dezinformacije?

Mladinska izmenjava “Resnica v dobi dezinformacij” bo mladim ponudila ...

Aktualno Prijave na razpis Šentjur mene maš 19. 6. ob 17. uri

Razpis za počitniško delo »Šentjur, mene maš« 2024

Razpisuje se počitniško delo za dijake in študente iz Občine Šentjur. ...

Dogodki za mlade

SHIFT + A