Aktualno

Poziv mladim

Imaš čas in željo po vključevanju v lokalno skupnost ter si želiš novih znanj in izkušenj?

Na Mladinskem centru Šentjur pripravljamo različne možnosti sodelovanja. Preveri možnosti in najdi nekaj zase.

*Naša ciljna skupina so mladi, stari med 13 in 30 let. Od vas in od projekta pa je odvisno, na katero starost se osredotočimo.
 

NEKAJ ZNAŠ? POKAŽI ŠE NAM!

Je smer tvojega študija usmerjana v delo z ljudmi in potrebuješ izkušnje? Imaš super hobi, ki ti je v veselje in bi to spretnost lahko delil_a z nami? Imaš super idejo za delavnico, pa ne veš, kje začeti? Si na začetku karierne poti, pa bi ti malo vaje olajšalo nadaljnje korake? Rad_a igraš namizne igre in bi se preizkusil_a v vlogi gameoperaterja?

Naš Aktivator potrebuje popoldansko osvežitev, zato dajemo priložnost mladim, da skupaj ustvarimo zanimivo vsebino. Veseli bomo različnih aktivnosti, ki bi zanimale in pritegnile mlade.

Če se najdeš v katerem izmed opisov, potem te potrebujemo! Vpiši se v spodnjo prijavnico, mi pa te kontaktiramo. Veselimo se sodelovanja s tabo!

https://docs.google.com/forms/d/1af4UedrkFbmMHSsXBBMYteCV9RS5U4eDNQ9F-Lc8dQI/edit

MLADI ZA MLADE

Za prihodnje poletje pripravljamo projekt, s katerim želimo združiti mlade za mlade. Sodeluj pri oblikovanju idejne zasnove, načrtovanju in izvedbi mobilnega mladinskega dela v naši občini. Ideja je približati aktivnosti mladinskega centra mladim, ki živijo izven centra občine Šentjur in za njih pripraviti dogajanja v različnih krajevnih skupnostih, pripraviti poletne tabore za mlade, počitniške tedne za najstnike in ostali spremljevalni program.

Iščemo ekipo mladih, ki bi skupaj z nami pripravila in izvedla projekt. Če te veseli organizacija dogodkov in/ali delo z mladimi je ta priložnost za tebe!

Se vidiš v tej super ekipi? Vpiši se spodaj:

https://docs.google.com/forms/d/18tzlZri35deZcBvDFRy2GPb9hwxMGOyiY19SCddvBdU/edit

OŽIVIMO LOKALNO SKUPNOST

Prihodnjo jesen načrtujemo še en projekt, pri katerem gre za idejo oživitve lokalne skupnosti z različnimi dogodki s poudarkom na aktivnem kulinaričnem dogodku, ki bi pritegnil in aktiviral širšo publiko. Mladi bi z našo podporo izpeljali celoten projekt, od ideje do izvedbe.

Gre za turistično kulinarični dogodek, zato bomo veseli vsakogar, ki ga veseli turizem, organizacija dogodkov, delo z ljudmi, vsakega, ki bi si želel sooblikovati dogajanje v lokalnem okolju in tudi tebe, ki zgolj iščeš nove izkušnje ali zapolnitev prostega časa. Dobrodošli vsi z izkušnjami ali brez, da skupaj napišemo uspešno zgodbo mladih, ki bodo razburkali dogajanje v Občini Šentjur.

Še ena super ekipa čaka na tvojo pridružitev:

https://docs.google.com/forms/d/18tzlZri35deZcBvDFRy2GPb9hwxMGOyiY19SCddvBdU/edit

Več inforormacij:

Mladinski center Šentjur
03 747 18 01 ali mladi@ra-kozjansko.si

Nazaj

Zadnje objavljeno

Mladinski inkubator Pridruži se spletni delavnici

Delavnica o občutku strahu

Društvo Svetovalni svet vabi na delavnico o občutku strahu, ki bo ...

Razpisi in natečaji Javni poziv za izbor kulturnih projektov

Dogodki za mlade

SHIFT + A