Aktualno

Pridruži se pobudi "Polni zagona kolesarimo v službo"

Pridruži se nacionalni pobudi Polni zagona kolesarimo v službo, ki je namenjena spodbujanju kolesarjenja kot trajnostne oblike mobilnosti in spreminjanju vsakodnevnih potovalnih navad.

 

Pobudi se je pridružila tudi Občina Šentjur, ki vabi občane, da se pridružite.

 

Med 28. avgustom in 6. oktobrom te čakajo tedenski izzivi z možnostjo osvojitve odličnih nagrad in uvrstitve v glavni žreb, čaka te tudi tvoj »kolodar« z vsemi prekolesarjenimi km, prihranjenimi izpusti in privarčevanem denarju, tedenske novice iz sveta kolesarjenja in uporabni nasveti.

 

Jesenski izziv prinaša številne novosti! Zdaj lahko ustvariš kolesarske ekipe, spremljaš lastne, ekipne in skupne števce, povabiš prijatelje, zbiraš značke in še več!

 

Kdo se lahko pridruži?

V izzivu lahko sodeluje kdorkoli, tudi če še nisi zaposlen. Izberite drugo vsakodnevno pot, na kateri bi radi avtomobil zamenjali s kolesom. To je lahko pot v šolo, na fakulteto, na tržnico, v trgovino ali kaj drugega.

 

Kako lahko sodeluješ?

Sodelovanje v izzivu Polni zagona je zares enostavno. Najprej se moraš registrirati in si ustvariti uporabniški račun. To lahko storiš tukaj. Nato vsakič, ko se v službo odpraviš s kolesom, v kolodarju – tvojem osebnem kolesarskem koledarju označiiš vožnjo in tako sodeluješ v tedenskem in končnem (glavnem) žrebu za odlične nagrade. Ustvariš lahko tudi ekipo, v katero povabiš od 3 do 5 kolesarskih kolegov. Tako lahko spremljaš lastne, ekipne in skupne števce. Ekipni števci se bodo avtomatsko vrteli z vpisovanjem lastnih voženj vseh ekipnih članov.

 

Več informacij:

Na spletni strani https://www.polnizagona.si/, kjer se lahko pridružiš in osvojiš še kakšno nagrado :)

Več o pobudi tudi na IPoP – Inštitut za politike prostora https://ipop.si/2023/08/29/polni-zagona-kolesarimo-v-sluzbo-tudi-jeseni/

 

Občina ŠenjurLogotipi financiranjaSlovenska-platforma-za-trajnostno-mobilnost

 

Poglej si še:

Sodeluj in izpolni nagradno anketo ob Evropskem tednu mobilnosti 2023! Več na: https://mladi-sentjur.si/Aktualno/sodeluj-v-nagradni-anketi-pospravimo-ulice/

Raznoliko dogajanje ob Evropskem tednu mobilnosti -> https://www.mladi-sentjur.si/Aktualno/raznoliko-dogajanje-ob-evropskem-tednu-mobilnosti/

 

Nazaj
Pridruži se pobudi

Pridruži se pobudi "Polni zagona kolesarimo v službo"

Zadnje objavljeno

Mladinski inkubator Delavnica v ponedeljek 22. in sredo 24. aprila.

Politični ABC - Izobraževalna delavnica za mlade

Zavod APGA v okviru projekta D.R.E.A.M LAND- “Razvijanje poti ...

Mladinski inkubator Kako biti okej, ko nič v redu

Kako biti okej, ko nič ni v redu

Zavod Ypsilon vabi na brezplačen predavanje “Kako biti okej, ko nič ni ...

Dogodki za mlade

SHIFT + A