Aktualno

To poletje so v občini Šentjur mladi prvič lahko opravljali poletno počitniško delo

Mladi so opravljali delo pri Vrtcu Šentjur

19 mladih je med 8. julijem in 2. avgustom opravljalo počitniško delo preko projekta "Šentjur, mene maš!", ki smo ga za Občino Šentjur organizirali in izvedli na Mladinskem centru Šentjur.

Tako se je občina Šentjur pridružila občinam v Sloveniji, ki poleti mladim občanom omogočijo počitniško delo. Tako je sledila strategiji razvoja mladinskega dela v občini Šentjur 2014-2020. Mladi, ki so sodelovali so pridobili nekaj delovnih izkušenj, naredili nekaj dobrega za lokalno skupnost in krepili svojo pripadnost lokalni skupnosti, občina pa je z nižjimi stroški uspela urediti to kar lokalna skupnost potrebuje.

V Šentjurju se je na razpis pravočasno in pravilno prijavilo 52 mladih občanov. Izbranih je bilo 20 mladih, na koncu je delo opravljalo 19 mladih. Mladi občani, prevladovali so krajani Šentjurja in okolice, Dramelj in Gorice pri Slivnici, so po opravljenem varstvu pri delu dobra dva tedna barvali igrala na igriščih večih enot Vrtca Šentjur, preostale dni pa pomagali pri čiščenju vrtčevskih prostorov.

 

Si star/a med 15 in 29 let in prihajaš iz občine Šentjur?
Želiš pridobiti nove izkušnje, nova znanja, izboljšati svoje veščine, razširiti svojo mrežo poznanstev?

Vključi se v projekt 3plus nagrada!
Bodi aktiven/a! Zbiraj točke in poleg osebnostne rasti, novih izkušenj, znanj in veščin pridobi še eno ali več nagrad iz nagradnega sklada.


Z malo sreče bo projekt potekal tudi naslednje leto in dal možnost mladim občanom, da malo zaslužijo in hkrati spoznajo delo javnih zavodov v občini.


Nazaj

Zadnje objavljeno

Mladinski inkubator Odkrvaj Alpe na trajnosti način

Potuj in odkrivaj Alpe na trajnostni način

Projekt YOALIN, spodbuja trajnostno in podnebju prijazno mobilnost, v ...

Razpisi in natečaji Razvij in uresniči svojo poslovno idejo s projektom Poni

Odprte prijave za 2. razpis PONI Savinjska

Razvojna agencija Savinjske regije nadaljuje z izvajanjem podpornih ...

Dogodki za mlade

SHIFT + A