Mladinski inkubator

ITIME podjetniški pospeševalnik

Imate inovativno podjetniško idejo s področja Telekomunikacij, Interneta, Medijev in Entertainmenta ter potencialom hitre rasti?

Zagotovite vašemu start-up podjetju najboljše mentorstvo in socialno mrežo povezav za hitrejšo in učinkovitejšo realizacijo vaše vizije! S podjetniškim pospeševalnikom ITIME!

 

Podjetniški pospeševalnik v Portorožu!

Največ 10 podjetniških skupin, ki jih bodo organizatorji izbrali izmed vseh prispelih prijav, se bo udeležilo intenzivnega trodnevnega podjetniškega pospeševalnika z mentorskim programom. ITIME pospeševalnik bo potekal v Portorožu v okviru Microsoftove NT konference, kjer boste deleženi enodnevnega individualnega poslovnega mentorstva vrhunskih ITIME svetovalcev in investitorjev ter dvodnevnevnega programa vrhunskih tehničnih hands-on delavnic.

 

Spoznajte ITIME mentorje!

Sodelovanje na ITIME pospeševalniku v Portorožu je potrdilo že deset izkušenih podjetnikov, poslovnih angelov in svetovalcev, ki bodo z vami delili svoje izkušnje, znanje in koristne nasvete: Matjaž Krč, poslovni angel, podjetnik in svetovalec, Mark Pleško, poslovni angel in podjetnik, Aleš Špetič, podjetnik, Blaž Kos, podjetnik in svetovalec, Kristjan Pečanac, podjetnik, Matej Zalar, podjetnik, Aleš Blatnik in Boštjan Marušič, poslovna angela in podjetnika, Niko Slavnič, poslovni angel in podjetnik, Tomaž Frelih, podjetnik

 

Dodaten paket pomoči za ideje na Microsoftovih tehnologijah!

Za dodaten paket pomoči s strani Microsoftovega centra za inovacije se lahko potegujejo (potencialna) podjetja, ki so svoje podjetniške ideje razvila z uporabo najsodobnejših Microsoftovih tehnologij, in sicer Windows Phone 7, Windows 7 Multitouch in Sensor, Windows Azure, SQL Server 2008 R2, Silverlight 4 in aplikacije razvite z uporabo Visual Studia 2010, ki temeljijo na ogrodju .NET 4.0 ...

 

Kdo lahko sodeluje?

V okviru podjetniškega pospeševalnika lahko sodelujejo (potencialna) start-up podjetja, ki ustrezajo naslednjim kriterijem:

  • Sodelujejo lahko projekti, ki so iz panoge dejavnosti TIME (Telekomunikacije, Internet, Mediji, Entertainment).
  • Starost podjetja je lahko do tri leta.
  • Podjetniški timi še brez formalnega podjetja morajo imeti jasno vizijo po ustanovitvi le tega (tudi notranje podjetniški timi).
  • Podjetniška skupina mora imeti osnovni prototip ali demo rešitev oziroma že prve stranke.
  • Podjetniški timi od 2 do 5 ljudi, ki pokrivajo tako tehnološko kot tudi poslovno stran.
  • Start-up podjetja, ki iščejo investicijo oziroma strateško partnerstvo korporacij.

 

Kako se prijaviti?

Na podjetniški pospeševalnik se lahko prijavite preko spletne strani www.itime.si. Prijavite se lahko še samo do 18. maja!

 

 

Nazaj

Zadnje objavljeno

Mladinski inkubator Kako biti okej, ko nič v redu

Kako biti okej, ko nič ni v redu

Zavod Ypsilon vabi na brezplačen predavanje “Kako biti okej, ko nič ni ...

Mladinski inkubator Si želiš novih znanj in doživetij?

Brezplačna poletna šola: Pot do uspeha

Kaj je Poletna šola? Pot do uspeha je brezplačna 5-dnevna poletna ...

Dogodki za mlade

SHIFT + A