Mladinski inkubator
Kmetijsko-gozdarski zavod Celje vabi na tri predavanja z aktualno tematiko
Šentjurska izpostava Kmetijsko-gozdarskega zavoda Celje vabi na tri predavanja z aktualno tematiko: o pogojih za prodajo vina, ki mu bo sledilo predavanje o pogojih za prodajo drugih kmetijskih pridelkov in izdelkov, čez en teden pa še predavanje o tehnologiji predelave mesa.
Četrtek, 4. decembra 2014, z začetkom ob 9.30 uri v veliki predavalnici Občine Šentjur (Mestni trg 10 v Šentjurju).
- Pogoji za prodajo vina
Predava: Andreja But, vodja območne enote Celje – vinska inšpektorica
- Pogoji za prodajo drugih kmetijskih proizvodov, kot so sadje, zelenjava, jajca, sveže meso, suhomesnati, mlečni, krušni, sadni, zelenjavni izdelki …
Predava: Vesna Mihalič, kmetijska svetovalka za razvoj dopolnilnih na kmetiji na KGZS
Četrtek, 11. decembra 2014, z začetkom ob 10.00 uri v veliki predavalnici Občine Šentjur (Mestni trg 10 v Šentjurju).
- Tehnologija predelave mesa, katere veščine in znanja potrebujemo za pripravo kvalitetnih suhomesnatih izdelkov
Predava: Bernarda Brezovnik, kmetijska svetovalka za razvoj dopolnilnih na kmetiji na KGZS
Vesna Mihalič, univ.dipl.inž.agr., terenska kmet. svetovalka za kmečko družino in razvoj dopolnilnih dejavnosti na kmetiji, Kmetijsko-gozdarski zavod Celje, izpostava Šentjur
03/749-10-65 ali vesna.mihalic@ce.kgzs.si
Razvojna agencija Kozjansko
Nazaj