Mladinski inkubator

Vabilo na usposabljanje za izvajanje delavnic za mlade na temo prostovoljstva

Eurodesk Slovenija že tretjič prireja usposabljanje za mladinske informatorje za vodenje oziroma izvajanje delavnic, namenjenih mladim, saj je takšen način informiranja mladih izkazal za zelo uspešnega.

 

 

 

Zainteresirani se prijavite do srede, 23. novembra 2011. Izpolnjeno  pošljite na info@eurodesk.si.
Preberite  usposabljanja.

 

Namen usposabljanja, ki bo potekalo v sredo, 7. in v četrtek, 8. decembra, v A hotelu v Ljubljani, je usposobiti udeležence za kakovostno izvajanje zgoraj predstavljenih delavnic. Seminar je namenjen vsem, ki se ukvarjajo z informiranjem mladih ter bi jih zanimalo izvajanje delavnic o prostovoljstvu med mladimi v različnih organizacijah in po šolah. Prijavijo se lahko vsi predstavniki organizacij, stari nad 18 let. Na voljo je 16 mest.

 

Tema delavnic, katerim je namenjeno usposabljanje, je skladna s temo letošnjega „Evropskega leta prostovoljstva“. Mladi, ki se bodo v prihodnosti udeležili teh delavnic, bodo na njih spoznali različne možnosti za prostovoljno delo, koristi, ki jih prostovoljno delo prinaša njim in drugim, vpliv prostovoljstva na njihovo lokalno okolje, ob koncu delavnic pa bodo razmislili tudi o tem, ali bi prostovoljstvo zanimalo tudi njih in kakšen bo njihov naslednji korak v tej smeri. 

 

Vir: Eurodesk Slovenija


 

Nazaj

Zadnje objavljeno

Aktualno Prijavi se za lokalnega turističnega vodnika

Usposabljanje za lokalne turistične vodnike

Udeleženci tečaja se bodo izobraževali o osnovah turističnega vodenja ...

Mladinski inkubator Vpis v višješolske programe od 23.  do 29. avgust 2024

Šolski center Šentjur vabi k prijavi v študijske programe

Šolski center Šentjur, Višja strokovna šola vabi k prijavi za vpis v ...

Dogodki za mlade

SHIFT + A