Razpisi in natečaji

Natečaj za najboljši kratki film "Čas je za spremembe!"

Namenjen: vsem, od 15 do 29 let

Datum objave razpisa: torek, 4. oktober 2016

Rok: ponedeljek, 31. oktober 2016, do 23:59

Mladinski center Zagorje ob Savi razpisuje mladinski natečaj "Čas je za spremembe!"

 

 Povzetek besedila razpisa 

Mladinski center Zagorje ob Savi razpisuje mladinski natečaj "Čas je za spremembe!" za najboljši kratki film (v nadaljevanju "natečaj") na temo pozitivnih družbenih sprememb v svetu kot odgovor na večanje socialnih razlik, neodgovorno ravnanje z našim okoljem in težnje po ustvarjanju vedno večjih dobičkov kot edinega merila razvoja.

 

Z natečajem želijo organizatorji mlade spodbuditi k odnosu do globalnega državljanstva, globalne odgovornosti, kritičnem in kreativnem razmišljanje, izbiranju okolju in ljudem prijaznega življenjskega stila, preseganju vzorcev in iskanju rešitev onkraj okvirjev, povezanost in prepletenost vsega in vseh. 

 

 Pogoji sodelovanja: 

Na natečaj se lahko prijavijo mladi od 15 do 29 let.

Sodelujoči na natečaju lahko posnamejo kratki film z videokamero, fotoaparatom ali mobilnim telefonom. Potrebno opremo za snemanje in montažo filmov si lahko sodelujoči po predhodnem dogovoru izposodijo pri organizatorju natečaja.

 

Kratki filmi naj bodo dolgi od treh (3) do desetih (10) minut.

Kratki filmi, ki ne bodo ustrezali razpisu, bodo izločeni iz natečaja.

 

Vsaka prijava na natečaj mora vsebovati polne podatke o avtorju (ime, priimek, naslov, telefonsko številko in e-mail naslov), s katerimi bo organizator natečaja ravnal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS št. 94/07 - uradno prečiščeno besedilo). Vsi podatki o avtorju naj bodo zapisani na Prijavnici na natečaj.

 

Sodelujoči na natečaju se s prijavo obveže, da je avtor kratkega filma oz. da ima zanje avtorske pravice ter da ima dovoljenje objavljati posnetek morebitnih oseb na sliki.

Sodelovanje na natečaju pomeni, da avtor v celoti sprejema pravila organizatorja in dovoljuje organizatorju javno objavo izbranih poslanih del na spletni strani in družbenih omrežjih organizatorja.

 

Vsak udeleženec natečaja osebno odgovarja za avtorstvo poslanih del in prevzema odgovornost, da ne bo objavil dela tretjih oseb brez njihove privolitve.

 

 Rok in način prijave: 

Kratke filme morajo avtorji poslati najkasneje do ponedeljka, 31. 10. 2016, na elektronski naslov Mladinskega centra Zagorje ob Savi: info@mczos.si ali po pošti na naslov: Mladinski center Zagorje ob Savi Cesta 9. avgusta 48 1410 Zagorje ob Savi (s pripisom: natečaj "Čas je za spremembe!").

 

Avtorji morajo posredovati tudi podpisano Prijavnico na natečaj z osebnimi podatki (ime in priimek, naslov, elektronski naslov, telefonska številka).

 

Kratkih filmov, ki ne bodo opremljeni z zgoraj navedenimi podatki, komisija ne bo ocenjevala.

 

 Nagrada: 

Vse prispele kratke filme bo pregledala ter ocenila tričlanska komisija, ki jo bo sestavil organizator natečaja. Najboljši kratki film bo razglašen v prvi polovici novembra. Rezultati bodo objavljeni na spletni strani organizatorja (www.mczos.si)

 

Zmagovalec natečaja prejme denarno nagrado v višini 150 evrov.

 

 

 Več informacij: 

Mladinski center Zagorje ob Savi

info@mczos.si ali 05/973-20-32

 

 Vir:

Mladinski center Zagorje ob Savi

Zadnje objavljeno

Mladinski inkubator Vpis v višješolske programe od 23.  do 29. avgust 2024

Šolski center Šentjur vabi k prijavi v študijske programe

Šolski center Šentjur, Višja strokovna šola vabi k prijavi za vpis v ...

Mladinski inkubator Pridruži se spletni delavnici

Delavnica o občutku strahu

Društvo Svetovalni svet vabi na delavnico o občutku strahu, ki bo ...

Dogodki za mlade

SHIFT + A