Razpisi in natečaji

Umetniški nagradni natečaj Karantena

Namenjen: vsem

Datum objave razpisa: četrtek, 2. april 2020

Rok: petek, 10. april 2020, do 23:59

Kolektiv 100 toes v sodelovanju z revijo New Edge razpisuje nagradni natečaj Karantena, katerega namen je vzpodbujanje kreativnega dela v času karantene med pandemijo zaradi korona virusa. 

 

Povzetek besedila natečaja

Kdo lahko sodeluje?
V natečaju lahko sodelujejo fizične ali pravne osebe, ki so državljani Republike Slovenije oziroma imajo sedež v Republiki Sloveniji in državljani ostalih članic Evropske unije, in ki se prijavijo za sodelovanje v nagradnem natečaju.
 

Način sodelovanja in rok ter način prijave:
Za natečaj pridejo v poštev fotografije, grafike, videoposnetki in ostali kreativni izdelki na temo avtoportreta. Natečaja se lahko udeležijo vsi, ki se bodisi poklicno, bodisi ljubiteljsko, kreativno izražajo preko zgoraj omenjenih medijev.Vsak udeleženec natečaja lahko predloži do pet izdelkov v največji ločljivosti (priporočena ločljivost del je 300 dpi), ki jih pošljete na elektronski naslov: natecaj@100toes.si do vključno 10. aprila 2020. V sporočilu navedite kontaktne podatke avtorja (ime, priimek, letnica rojstva, e-poštni naslov) in kratek opis dela.
 

Ocenjevanje in objava del:
Ocenjevalna komisija bo izbrala najboljša dela (od posameznega avtorja samo eno delo), ki bodo nagrajena s praktičnimi nagradami in objavljena na spletni platformi revije New Edge magazine, v tako imenovani 'virtualni galeriji', kjer se bodo zmagovalci natečaja poleg svojega izdelka lahko predstavili še širšemu občinstvu.
 

Obvestilo:
S prijavo na natečaj udeleženec soglaša s pravili sodelovanja v nagradnem natečaju in pod pogoji, navedenimi v pravilih natečaja.

S poslanim elektronskim sporočilom se udeleženec strinja, da bodo oddana dela, če bodo nagrajena, objavljena v reviji New Edge, na spletni strani ​​www.100toes.si​ in na instagram profilu 100_toes. S sodelovanjem v nagradnem natečaju se udeleženci strinjajo s tem, da se njihovi podatki (ime, priimek), če bo njihov izdelek nagrajen, objavijo na spletni strani in družabnih omrežjih organizatorja in soorganizatorjev.
 

 
Pogoji in pravila sodelovanja na natečaju
 

 

 
Kolektiv 100 toes
natecaj@100toes.si
 
http://www.lmit.org/za-mlade/umetniski-nagradni-natecaj-karantena.html

 

Zadnje objavljeno

Mladinski inkubator Vpis v višješolske programe od 23.  do 29. avgust 2024

Šolski center Šentjur vabi k prijavi v študijske programe

Šolski center Šentjur, Višja strokovna šola vabi k prijavi za vpis v ...

Mladinski inkubator Pridruži se spletni delavnici

Delavnica o občutku strahu

Društvo Svetovalni svet vabi na delavnico o občutku strahu, ki bo ...

Dogodki za mlade

SHIFT + A