Srečanja z mladimi iz občine Šentjur v šolskem letu 2009/2010

Mladi iz Dobrine

Srečanja z mladimi v šolskem letu 2009/2010

Mladi iz Dobrine se redno družijo na nogometnem igrišču v Dobrini. Njihove redne aktivnosti so nogomet in odbojka. Občasno skupaj z ostalimi krajani pripravijo večje športne ali kulturne dogodke. Skupino sestavljajo večinoma srednješolci. Njihova želja je, da bi se mladinsko dogajanje v kraju razvilo ter k sodelovnju povabilo še več mladih iz okolice.

 

Lani poleti so se udeležili tudi Srečanja mladih nogometašev občin Šentjur in Dobje, kjer so dosegli drugo mesto. S tovrstnimi projekt želijo opozoriti nase tudi v drugih krajih občine Šentjur ter v prihodnosti organizirati kakšen večji medkrajevni projekt skupaj z drugimi mladimi.

Srečanja z mladimi iz občine Šentjur v šolskem letu 2009/2010

Mladi iz Dolge Gore

Srečanja z mladimi v šolskem letu 2009/2010

Mladi iz Dolge Gore delujejo pod mentorstvom Lidije Kundih, mlade prostovoljke, ki je tudi sicer zelo aktivna na vseh področjih v kraju. Skupina, ki jo večinoma sestavljajo osnovnošolci in srednješolci, je lani organizirala več projektov. Srečanje mladih nogometašev občin Šentjur in Dobje (v okviru projekta Izboljšaj svojo lokalno skupnosti, ki ga je izvajala Razvojna agencija Kozjansko), gledališko predstavo v sodelovanju s Kulturnim društvom Dolga Gora in filmski večer. S podporo Občine Šentjur so lani kupili nov projektor, ki jim sedaj omogoča pestrejše družabne večere ob gledanju filmov ali športnih tekem.

Tudi letos načrtujejo veliko lokalnih športnih in kulturnih projektov.

Srečanja z mladimi iz občine Šentjur v šolskem letu 2009/2010

Mladi iz Planine

Srečanja z mladimi v šolskem letu 2009/2010

Skupina se je formirala lani, z namenom, da razvije mladinsko dogajanje v svojem kraju. S podporo Mladinskega centra Šentjur so ob nekaj srečanjih organizirali družabni - kuharski večer v prostorih Mladinskega društva KLUMP ter ustvarili svojo facebook stran, z namenom, da pritegnejo čim več mladih iz Planine.

Zadnje objavljeno

Mladinski inkubator Želiš izvedeti več o urbanem vrtnarstvu?

Sodeluj na mednarodni mladinski izmenjavi Urban Gardening

Popotniško združenje Slovenije (PZV) vabi k udeležbi na mednarodni ...

Mladinski inkubator Se želiš udeležiti kulturno umetniških delavnic v Brežicah?

Prijavi se na kulturno - umetniške kolonije z namestitvijo v Brežicah

Si želiš 4 dni druženja, medsebojne inspiracije, izmenjave idej o ...

Dogodki za mlade

SHIFT + A