Aktualno

Pridruži se pobudi "Polni zagona kolesarimo v službo"

Pridruži se nacionalni pobudi Polni zagona kolesarimo v službo, ki je namenjena spodbujanju kolesarjenja kot trajnostne oblike mobilnosti in spreminjanju vsakodnevnih potovalnih navad.

 

Pobudi se je pridružila tudi Občina Šentjur, ki vabi občane, da se pridružite.

 

Med 28. avgustom in 6. oktobrom te čakajo tedenski izzivi z možnostjo osvojitve odličnih nagrad in uvrstitve v glavni žreb, čaka te tudi tvoj »kolodar« z vsemi prekolesarjenimi km, prihranjenimi izpusti in privarčevanem denarju, tedenske novice iz sveta kolesarjenja in uporabni nasveti.

 

Jesenski izziv prinaša številne novosti! Zdaj lahko ustvariš kolesarske ekipe, spremljaš lastne, ekipne in skupne števce, povabiš prijatelje, zbiraš značke in še več!

 

Kdo se lahko pridruži?

V izzivu lahko sodeluje kdorkoli, tudi če še nisi zaposlen. Izberite drugo vsakodnevno pot, na kateri bi radi avtomobil zamenjali s kolesom. To je lahko pot v šolo, na fakulteto, na tržnico, v trgovino ali kaj drugega.

 

Kako lahko sodeluješ?

Sodelovanje v izzivu Polni zagona je zares enostavno. Najprej se moraš registrirati in si ustvariti uporabniški račun. To lahko storiš tukaj. Nato vsakič, ko se v službo odpraviš s kolesom, v kolodarju – tvojem osebnem kolesarskem koledarju označiiš vožnjo in tako sodeluješ v tedenskem in končnem (glavnem) žrebu za odlične nagrade. Ustvariš lahko tudi ekipo, v katero povabiš od 3 do 5 kolesarskih kolegov. Tako lahko spremljaš lastne, ekipne in skupne števce. Ekipni števci se bodo avtomatsko vrteli z vpisovanjem lastnih voženj vseh ekipnih članov.

 

Več informacij:

Na spletni strani https://www.polnizagona.si/, kjer se lahko pridružiš in osvojiš še kakšno nagrado :)

Več o pobudi tudi na IPoP – Inštitut za politike prostora https://ipop.si/2023/08/29/polni-zagona-kolesarimo-v-sluzbo-tudi-jeseni/

 

Občina ŠenjurLogotipi financiranjaSlovenska-platforma-za-trajnostno-mobilnost

 

Poglej si še:

Sodeluj in izpolni nagradno anketo ob Evropskem tednu mobilnosti 2023! Več na: https://mladi-sentjur.si/Aktualno/sodeluj-v-nagradni-anketi-pospravimo-ulice/

Raznoliko dogajanje ob Evropskem tednu mobilnosti -> https://www.mladi-sentjur.si/Aktualno/raznoliko-dogajanje-ob-evropskem-tednu-mobilnosti/

 

Nazaj
Pridruži se pobudi

Pridruži se pobudi "Polni zagona kolesarimo v službo"

Zadnje objavljeno

Mladinski inkubator Vpis v višješolske programe od 23.  do 29. avgust 2024

Šolski center Šentjur vabi k prijavi v študijske programe

Šolski center Šentjur, Višja strokovna šola vabi k prijavi za vpis v ...

Mladinski inkubator Pridruži se spletni delavnici

Delavnica o občutku strahu

Društvo Svetovalni svet vabi na delavnico o občutku strahu, ki bo ...

Dogodki za mlade

SHIFT + A