Aktualno

Zadovoljni nasmehi po prvem Taboru na Blagovni

Med 22. in 23. 8. 2023 smo organizirali prvi Tabor na Blagovni, ki je bil namenjen mladim starejšim od 14 let. Tokratna lokacija je bil Kozolec Pri Kulturni pipci.

 

Tabor je temeljil na zabavi in druženju, dotaknili pa smo se tudi krepitve samozavesti, načinov za izboljšanje počutja in pasti družbenih omrežij. Za mlade smo pripravili številne delavnice, zabavne igre ter aktivnosti, vse obroke so si pripravili popolnoma sami, prav tako so pripravili taborni ogenj na katerem so pekli koruzo in hrenovke. Pri Kulturni pipici smo si ogledali mladinski film v kinu na prostem.

Pred spanjem smo si privoščili petje in ples, gledali čarobnost zvezdnega neba, nato pa preizkusili, kako je spati na kozolcu. Za večino je bil tabor tokrat prekratek, saj smo imeli res prijetno, sproščeno vzdušje, mladi so se med seboj dobro spoznali, sodelovali, si pomagali in se vključevali.

Kljub temu, da je bil tokratni tabor kratek, smo skupaj zares uživali in spletli kar nekaj novih prijateljstev. Zagotovo še ponovimo.

Fotografije se nahajajo na https://www.mladi-sentjur.si/Fotoutrinki/tabor-na-blagovni-2023/

Tabor je sofinancira občina Šentjur.

Sofinancira Občina Šentjur

Nazaj
Veliko zabavnih izkušenj na prvem Taboru na Blagovni

Veliko zabavnih izkušenj na prvem Taboru na Blagovni

Zadnje objavljeno

Mladinski inkubator Izmenjava o spodbujanju prehoda v ekološko in vključujočo družbo s krepitvijo pristnih načinov odnosa do sebe, svoje socialne mreže in narave.

Se želiš udeležiti mladinska izmenjava EARTH?

Društvo Metta vabi na 7-dnevno mladinsko izmenjavo EARTH – Exploring ...

Aktualno Napovednik za poletje 2024 z Mladinskim centrom

Napovednik poletnih počitniških aktivnosti

Tako kot vsa leta do sedaj tudi letos pripravljamo projekt "Šentjur, ...

Dogodki za mlade

SHIFT + A