Mladinski inkubator

Kmetijsko-gozdarski zavod Celje vabi na tri predavanja z aktualno tematiko

Šentjurska izpostava Kmetijsko-gozdarskega zavoda Celje vabi na tri predavanja z aktualno tematiko: o pogojih za prodajo vina, ki mu bo sledilo predavanje o pogojih za prodajo drugih kmetijskih pridelkov in izdelkov, čez en teden pa še predavanje o tehnologiji predelave mesa.

 

Četrtek, 4. decembra 2014, z začetkom ob 9.30 uri v veliki predavalnici Občine Šentjur (Mestni trg 10 v Šentjurju).

  • Pogoji za prodajo vina

Predava: Andreja But, vodja območne enote Celje – vinska inšpektorica

 

  • Pogoji za prodajo drugih kmetijskih proizvodov, kot so sadje, zelenjava, jajca, sveže meso, suhomesnati, mlečni, krušni, sadni, zelenjavni izdelki …

Predava: Vesna Mihalič, kmetijska svetovalka za razvoj dopolnilnih na kmetiji na KGZS



Četrtek, 11. decembra 2014, z začetkom ob 10.00 uri v veliki predavalnici Občine Šentjur (Mestni trg 10 v Šentjurju).

  • Tehnologija predelave mesa, katere veščine in znanja potrebujemo za pripravo kvalitetnih suhomesnatih izdelkov

Predava: Bernarda Brezovnik, kmetijska svetovalka za razvoj dopolnilnih na kmetiji na KGZS

 

 

 

Vesna Mihalič, univ.dipl.inž.agr., terenska kmet. svetovalka za kmečko družino in razvoj dopolnilnih dejavnosti na kmetiji, Kmetijsko-gozdarski zavod Celje, izpostava Šentjur
03/749-10-65 ali vesna.mihalic@ce.kgzs.si    
   

                               

Razvojna agencija Kozjansko


Nazaj

Zadnje objavljeno

Mladinski inkubator Rok za prijavo 14. 2. 2025

Nagrada Outsider

Revija Outsider, ob 10-letnici delovanja, razpisuje evropsko nagrado ...

Mladinski inkubator Uvod v delo na daljavo

Prvi koraki k digitalnem nomadstvu

Zavod Ypsilon vabi na brezplačni dogodek “Prvi koraki k digitalnemu ...

Dogodki za mlade

SHIFT + A