Mladinski inkubator

Samopodoba in jaz - izzivi mladih

Udeleženke Academy Youth Leadership akademije so na Portugalskem razvile vprašalnik v sklopu projekta CHLaYdoscope, katerega del je Kulturno izobraževalno društvo PiNA, v okviru katerega želijo opolnomočiti mladinske vodje in mlade, s katerim želijo raziskati, kako mladi dojemajo in razumejo samopodobo, kaj vpliva na njihovo percepcijo le te, kako skrbijo za mentalno zdravje ter ustvarjajo ravnovesje v svojem življenju.

 

Odgovori jim bodo koristili pri analizi potreb in stanja med mladimi o razumevanju samopodobe, mentalnega zdravja in ravnovesja ter organizaciji mladinskega dogodka, na katerem bodo rezultate predstavile ter naslovile zaznane problematike in skupaj s strokovnjaki in mladimi izpeljale pogovorni večer in disko terapijo.

 

Z dogodkom želijo mlade opolnomočiti za razumevanje in lažje reševanje stisk ter jim predstaviti možnosti in kontakte, na katere se lahko obrnejo, ko zaznajo, da to potrebujejo.

 

Povezave:

Do ankete lahko dostopate TUKAJ.

Več informacij:

Kulturno izobraževalno društvo PiNA

Taja Kavčič
 taja.kavcic@pina.si ali 030 292 639

Nazaj
Samopodoba in jaz - izzivi mladih

Samopodoba in jaz - izzivi mladih

Zadnje objavljeno

Mladinski inkubator Izmenjava o spodbujanju prehoda v ekološko in vključujočo družbo s krepitvijo pristnih načinov odnosa do sebe, svoje socialne mreže in narave.

Se želiš udeležiti mladinska izmenjava EARTH?

Društvo Metta vabi na 7-dnevno mladinsko izmenjavo EARTH – Exploring ...

Aktualno Napovednik za poletje 2024 z Mladinskim centrom

Napovednik poletnih počitniških aktivnosti

Tako kot vsa leta do sedaj tudi letos pripravljamo projekt "Šentjur, ...

Dogodki za mlade

SHIFT + A