Razpisi in natečaji

Razpis za delo v Ljubljani: Specialist za mladinsko delo

Datum objave razpisa: petek, 9. junij 2023

Rok: ponedeljek, 26.6.2023

Mladi Zmaji razpisujejo delovno mesto – Specialist za mladinsko delo VII/2 – M/Ž v četrtnem mladinskem centru, za nedoločen čas s polnim delovnim časom.

 

Iščejo strokovno, organizirano, dinamično in energično osebo, ki bo podprla razvoj programov Četrtnega mladinskega centra Zalog.

 

V Zalogu, v nekdanjih prostorih Knjižnice Zalog, na Zaloški 220, v ospredje postavljajo šport, ustvarjalnost, skrb za okolje v katerem delujemo, povezovanje med mladimi in znotraj lokalne skupnosti ter zdravje. Četrtni mladinski center Zalog, ki mu mladi “ponarodelo” rečejo ČaMaC, je stičišče različnih kultur in generacij mladih. S programom v centru odgovarjajo na potrebe mladih, zato zagotavljajo, da je mladinski center varen in odprt prostor za mlade in njihove ideje, ki jih bodo ob ustrezni mentorski podpori lahko razvijali in udejanjili.

 

Od novega sodelavca pričakujejo pripravljenost za timsko delo, pozitivno naravnanost, samoiniciativnost, ambicioznost, inovativnost, zanesljivost, fleksibilnost in ustvarjalno reševanje problemov.

 

Osrednje naloge na delovnem mestu so:

  • skrb za načrtovanje, izvajanje in razvoj programa četrtnega mladinskega centra;
  • individualno in skupinsko delo z mladimi, ki obiskujejo četrtni mladinski center;
  • širitev mreže sodelovanja in povezovanja z organizacijami v lokalni skupnosti;
  • sodelovanje v delovnih skupinah na ravni zavoda;
  • delo s prostovoljci;
  • sodelovanje pri iskanju in pripravi razpisov za krepitev programa Mladih zmajev.

 

Celotna vsebina razpisa v pdf dolumentu.

 

Kako se prijaviš?

Želite soustvarjati z Mladimi Zmaji, potem jim na e-naslov: razpis@mladizmaji.si, do vključno 26. 6. 2023, pošljite svojo vlogo z dokazili in motivacijsko pismo z naslovom e-pošte: Prijava: SPECIALIST ZA MLADINSKO DELO.

Več informacij:

Več informacij je na voljo na spletni strani mladi zmaji.
Dodatne informacije o objavi prostega delovnega mesta je mogoče dobiti vsak delovni dan med 9. in 14. uro na telefonski številki 051 659 024 ali preko elektronske pošte: info@mladizmaji.si
Nazaj
Razpis za delovno mesto specialist za mladinsko delo

Razpis za delovno mesto specialist za mladinsko delo

SHIFT + A