Sooblikuj program

Sooblikuj naš program

Na Mladinskem centru Šentjur smo vedno odprti za ideje in predloge mladih. Se želiš vključiti v lokalno skupnost in pridobiti nove izkušnje? Imaš kakšen zanimiv hobi, ki bi ga želel_a predstaviti sovrstnikom? Želiš organizirati kakšno delavnico, pa ne veš kje začeti oz. kako jo izvesti? Si želiš spoznati kako se izpelje projekt od začetka do konca, kar ti bo lahko koristilo tudi kasneje v življenju? Obožuješ namizne igre in bi se želel_a preiskusiti v vlogi upravljalca družabnih iger iz naše pestre zbirke? Rad_a delaš z ljudmi oz. mladimi in bi želel_a sodelovati pri izvajanju taborov in počitniških aktivnosti za mlade? Te mogoče zanima kulinarika in turizem? Ali pa mogoče kaj čisto drugega? Karkoli že je, na Mladinskem centru Šentjur, ti je na voljo podporno okolje za pridobivanje novih znanj, izkušenj in prijateljstev.

 

Sooblikuj naš program

 

Nekaj možnosti sodelovanja:

 

NEKAJ ZNAŠ? POKAŽI ŠE NAM!

Je smer tvojega študija usmerjana v delo z ljudmi in potrebuješ izkušnje? Imaš super hobi, ki ti je v veselje in bi to spretnost lahko delil_a z nami? Imaš super idejo za delavnico, pa ne veš, kje začeti? Si na začetku karierne poti, pa bi ti malo vaje olajšalo nadaljnje korake? Rad_a igraš namizne igre in bi se preizkusil_a v vlogi gameoperaterja?

Naš Aktivator potrebuje popoldansko osvežitev, zato dajemo priložnost mladim, da skupaj ustvarimo zanimivo vsebino. Veseli bomo različnih aktivnosti, ki bi zanimale in pritegnile mlade.

Če se najdeš v katerem izmed opisov, potem te potrebujemo! Vpiši se v spodnjo prijavnico, mi pa te kontaktiramo. Veselimo se sodelovanja s tabo!

https://docs.google.com/forms/d/1af4UedrkFbmMHSsXBBMYteCV9RS5U4eDNQ9F-Lc8dQI/edit

Mladi za mlade

 

MLADI ZA MLADE

Za prihodnje poletje pripravljamo projekt, s katerim želimo združiti mlade za mlade. Sodeluj pri oblikovanju idejne zasnove, načrtovanju in izvedbi mobilnega mladinskega dela v naši občini. Ideja je približati aktivnosti mladinskega centra mladim, ki živijo izven centra občine Šentjur in za njih pripraviti dogajanja v različnih krajevnih skupnostih, pripraviti poletne tabore za mlade, počitniške tedne za najstnike in ostali spremljevalni program.

Iščemo ekipo mladih, ki bi skupaj z nami pripravila in izvedla projekt. Če te veseli organizacija dogodkov in/ali delo z mladimi je ta priložnost za tebe!

Se vidiš v tej super ekipi? Vpiši se spodaj:

https://docs.google.com/forms/d/18tzlZri35deZcBvDFRy2GPb9hwxMGOyiY19SCddvBdU/edit

Mladi v pripravi jedi

 

OŽIVIMO LOKALNO SKUPNOST

Prihodnjo jesen načrtujemo še en projekt, pri katerem gre za idejo oživitve lokalne skupnosti z različnimi dogodki s poudarkom na aktivnem kulinaričnem dogodku, ki bi pritegnil in aktiviral širšo publiko. Mladi bi z našo podporo izpeljali celoten projekt, od ideje do izvedbe.

Gre za turistično kulinarični dogodek, zato bomo veseli vsakogar, ki ga veseli turizem, organizacija dogodkov, delo z ljudmi, vsakega, ki bi si želel sooblikovati dogajanje v lokalnem okolju in tudi tebe, ki zgolj iščeš nove izkušnje ali zapolnitev prostega časa. Dobrodošli vsi z izkušnjami ali brez, da skupaj napišemo uspešno zgodbo mladih, ki bodo razburkali dogajanje v Občini Šentjur.

Še ena super ekipa čaka na tvojo pridružitev:

https://docs.google.com/forms/d/18tzlZri35deZcBvDFRy2GPb9hwxMGOyiY19SCddvBdU/edit

 

PREDLAGAJ KAJ DRUGEGA

V spodnjem obrazcu pa lahko predlagaš izobraževanje, tečaj ali delavnico, dobro predavanje, ki bi zanimalo tebe in druge mlade ali podaš predlog za projekt, ki ga na šentjurskem še ni bilo.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfrlW8_Nnc91yvFU4WUeu4eGm8PNwg7GJPEdTuYIPlsBy5OYg/viewform

 

Več inforormacij:

Mladinski center Šentjur
03 747 18 01 ali mladi@ra-kozjansko.si

Zadnje objavljeno

Razpisi in natečaji Javni poziv za izbor kulturnih projektov
Mladinski inkubator Te zanima medkultutni dialog in upliv umetne inteligence na mlade?

Poziv za mlade: Medkulturni dialog v času umetne inteligence

Urad za mladino Sveta Evrope odpira poziv za udeležence_ke za 8. ...

Dogodki za mlade

SHIFT + A